Första riktiga arbetsdagen
Hej!
Idag var vi tvunga att gå upp kl 9, för att börja jobba klockan 10. Det kändes lite tungt med tanke på att vi va ute en sväng igår. Det blev i och för sej väldigt lugnt och vi var rediga och tog bussen hem kl 12!
Dagens jobb har hittills varit att förbereda allt - putsa glas, fyllt på med dricka (alkohol), fixat menyera osv. Vi har en hel del maträtter vi ska plugga in... Men vi har lärt oss endel redan, så nu gäller det att placera ihop rätt maträtt med rätt namn!
Nu har vi precis ätit lunch (underbart gott som vanligt!) och är lediga till 5, då det är mat igen... hehe. Efter det blir det första kvällen i restaurangen! Jag (Bella) ska börja jobba med att servera.... Har fått öva lite på att bära tallrikar, vilket känns pirrigt! Igår bar jag bara min ena tallrik o fippla till det så att mina pommes gled av o hamna på golvet. Så det var bar till o plocka upp, o lägga i grishinken. Tur att det kommer vara lugnt nu i ca 1,5 vecka, så man riktigt får tid o lära sej allt, för under nyårsveckan är det som mest o göra! Då ska jag va en rutinerad liten servitris, medans Nisse ska kunna fixa wienerschnitzel och bananasplit på ett naffs! Grr.
Nu funderar vi på att gå in till Anton, för att se hur lång tid det tar. Vi gissar på 40 min. Och så som vi äter här så känns det kanske inte helt fel att ta ett par kliv. Dock är det snöstorm ute, så det kan bli en blöt vandring! Det ska snöa hela helgen nu, och sen antagligen bli fint, vilket passar vårt arbetsschema som en schmeck!! Puderåkning - here we come!
Blev ett litet kort inlägg, kommer mer uppdatering inom kort om hur jobbet ikväll gick!
/Bella
Såhär ser det ut ute nu! Utsikt från vår korridor.
Lite sol sen bara, så är vi nöjda barn.
Idag var vi tvunga att gå upp kl 9, för att börja jobba klockan 10. Det kändes lite tungt med tanke på att vi va ute en sväng igår. Det blev i och för sej väldigt lugnt och vi var rediga och tog bussen hem kl 12!
Dagens jobb har hittills varit att förbereda allt - putsa glas, fyllt på med dricka (alkohol), fixat menyera osv. Vi har en hel del maträtter vi ska plugga in... Men vi har lärt oss endel redan, så nu gäller det att placera ihop rätt maträtt med rätt namn!
Nu har vi precis ätit lunch (underbart gott som vanligt!) och är lediga till 5, då det är mat igen... hehe. Efter det blir det första kvällen i restaurangen! Jag (Bella) ska börja jobba med att servera.... Har fått öva lite på att bära tallrikar, vilket känns pirrigt! Igår bar jag bara min ena tallrik o fippla till det så att mina pommes gled av o hamna på golvet. Så det var bar till o plocka upp, o lägga i grishinken. Tur att det kommer vara lugnt nu i ca 1,5 vecka, så man riktigt får tid o lära sej allt, för under nyårsveckan är det som mest o göra! Då ska jag va en rutinerad liten servitris, medans Nisse ska kunna fixa wienerschnitzel och bananasplit på ett naffs! Grr.
Nu funderar vi på att gå in till Anton, för att se hur lång tid det tar. Vi gissar på 40 min. Och så som vi äter här så känns det kanske inte helt fel att ta ett par kliv. Dock är det snöstorm ute, så det kan bli en blöt vandring! Det ska snöa hela helgen nu, och sen antagligen bli fint, vilket passar vårt arbetsschema som en schmeck!! Puderåkning - here we come!
Blev ett litet kort inlägg, kommer mer uppdatering inom kort om hur jobbet ikväll gick!
/Bella
Såhär ser det ut ute nu! Utsikt från vår korridor.
Lite sol sen bara, så är vi nöjda barn.
Kommentarer
Postat av: Anna
anton here we come.. ja fick ledigt idag av chefen så imorgon tänkte vi boka, blir nog troligtvis vecka fyra lite senare om ja får som ja vill.. sol vore ju inte fel :D
Postat av: Anonym
glömde säga att scotts kom tvåa i dansbandskampen om ni undrar ;P så min kväll e inte riktigt på topp nu. ha de keng, puss på er
Postat av: Fles
Hej! Fan va fint ni har det:D väldigt vackra djur på väggarna, me like! Tänkte bara säga att det inte är säkert att jag hänger med ner och hälsar på er, har kört ihop sig lite här hemma. Now you know! pök
Trackback